De Leerjemee app die beschikbaar is voor zowel iOS en Android maakt Leerjemee nog completer! Met deze handige app kunnen leerlingen in enkele seconden een foto maken van hun prestatie of activiteit en het naar Leerjemee sturen, de agenda bekijken of een bericht versturen.

Berichten ontvangen en versturen

Zodra leerlingen inloggen in de app worden de berichten in de Inbox getoond. De berichten kunnen geopend worden, en leerlingen kunnen direct reageren. Ook kunnen leerlingen vanuit de app een bericht sturen naar klasgenoten.

Agenda openen

De persoonlijke agenda van de leerlingen met huiswerk, opdrachten en activiteiten wordt overzichtelijk weergegeven in de app. Per activiteiten staan chronologisch onder elkaar gesorteerd per week. De agenda is adaptief; de leerkracht bepaalt zelf wie welke activiteiten in de agenda te zien krijgen.

Portfolio bekijken, en foto’s maken

Het portfolio bevat alle onderdelen waar leerlingen trots op zijn. Werkstukken, opdrachten van handvaardigheid of foto’s van leuke momenten. De app bevat alle foto’s en het is heel eenvoudig om met de app nieuwe foto’s en onderdelen toe te voegen aan het portfolio.

Extra handig voor ouders!

Voor ouders met meer kinderen is de app helemaal ideaal. Het is mogelijk om meerdere leerlingaccounts toe te voegen, en met één druk op de knop te switchen tussen de diverse kinderen. Zo heeft u alle agenda’s, portfolio’s en berichten bij de hand.

App_Stores_iMobileApp